Torrelles de Llobregat

Dijous passat el passadís de cicle mitjà es va revolucionar amb el primer English Afternoon. Després del pati els espais es van transformar en racons de jocs i de role play, tot en anglès.

Gràcies a la col·laboració dels germans i germanes grans, que ara ja estan a 1r d’ESO, i del compromís de totes les mestres del cicle, va ser possible crear més de 25 raconets per on els grups d’amics es movien lliurement. Alguns requerien més independència, com els jocs de Escape room als ipads, i d’altres requerien una interacció directa, com la botiga de roba i de queviures, el restaurant, el registre al gimnàs, i el Registe a la biblioteca per fer un préstec. També hi havia molts jocs de taula on posar en pràctica expressions en anglès que ara ja són naturals per ells i elles, donat que durant el curs tenen una hora quinzenal de jocs en anglès. Entre d’altres, hi havia el twister, l’UNO, qui és qui, bingo, dòmino, i molts més.

Agraïm molt la col·laboració dels i les ex-alumnes, a qui ens encanta tornar a tenir a prop i veure com han crescut i estimen la seva antiga escola, i els esperem amb moltes ganes molt aviat. També convidem a afegir-s’hi a tots els familiars que vulguin passar una bona estona parlant en anglès.

Aquí teniu una mostra d’imatges.

Deixa un comentari