Torrelles de Llobregat

Menjador

La cuina de l’escola es troba a càrrec de la empresa:  Sociedad de Paladarines SL. ( http://www.paladarines.com ) La mencionada empresa porta molt temps funcionant, fet que els hi ha donat un notable coneixement de tot el que es refereix a la cuina d’una escola, tan pel que fa als nens, com al mateix funcionament de la cuina, les activitats, els menús que s’han d’aplicar, els jocs que cal fer perquè el menjador també sigui un lloc d’aprenentatge, etc.

La responsable de la empresa té el títol de dietista, per això ella mateixa elabora els menús de cada mes, procurant que siguin equilibrats. Tot i així aquests menús són supervisats per un laboratori experimentat que té cura de l’equilibri nutritiu. ( Cal dir que aquests anàlisis estan a disposició de qualsevol pare o mare que vulgui consultar-ho).

A més d’aquesta supervisió nutricional, a la cuina hi ha uns controls d’higiene força rigorosos, per evitar l’existència de microorganismes que podrien provocar problemes. Cal dir que tots els controls que s’han fet, fins el moment sempre han sortit excel·lents i no s’ha observat cap mena de deficiència higiénico-sanitària.

En els menús, cada setmana es procura introduir verdures, fruites, llegums peix, carn d’au i carn vermella, làctics i algun precuinat, sempre mirant que tinguin de tot i que els nens i les nenes estiguin contents i els agradi el menjar. L’objectiu és que els menús, d’una banda, siguin equilibrats, i que alhora, els nens i les nenes mengin de gust i el trobin variat i agradable.

MENU

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: