Torrelles de Llobregat

L’ASB ens visita

El 13 d’abril de 2016, ens van visitar 41 alumnes de 6è, 1r i 2n d’ESO de l’AmericanSchool of Barcelona i van col•laborar amb tots els nostres alumnes que fan anglès a l’escola,és a dir, des de P4 a 6è. Tal i com han fet cadascuna de les vegades que han vingut, han dut a terme diferents activitats amb els nostres alumnes.

IMG_0347 Per portada WEB

Els alumnes de P4 i P5 van tenir l’oportunitat d’estar amb ells en petits grups i poder gaudir i aprendre mentre els explicaven contes en anglès. A més a més, també van poder cantar cançons tradicionals en anglès amb ells.
Els alumnes de CI també van poder estar amb ells per parelles o petits grups per jugar a un bingo i a diferents jocs tradicionals com “Simon Says”, “Red light, green light”, “Guess the animal”, “Telephone” i “Songs and Action Games”.
Els alumnes de CM s’ho van passar molt bé fent mímica i jugant a “Furor”, “Jingo” i “Hangman”. A més, van practicar totes les preguntes que coneixen: es van adonar que poden tenir converses de gairebé 10 minuts, i ho entenien tot! Al final van intercanviar postals per tenir un bon record del dia.
Els alumnes de CS havien preparat unes presentacions molt exhaustives sobre Catalunya en Miniaturai sobre 30 maquetes diferentsper explicar-ho en anglès als alumnes que ens visitaven. En acabar les explicacions, els alumnes de l’AmericanSchool of Barcelona els van valorar individualment. Després d’estar fent aquesta activitat durant més d’una hora, vam poder dinar tots plegats mentre xerràvem i jugàvem a la zona de pícnic de Catalunya en Miniatura i vam pujar al tren per fer una volta pel recinte.
Va ser un gran dia, tothom en va gaudir molt i vam aprendre anglès en un context divertit i diferent.
Esperem repetir-ho el proper curs!

FOTOS D’EDUCACIÓ INFANTIL

L'ASB ens visita

FOTOS DE CICLE INICIAL

L'ASB ens visita

FOTOS DE CICLE MITJÀ

ASB 13.4.16

FOTOS DE CICLE SUPERIOR

L'ASB ens visita
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: