Torrelles de Llobregat

Visita de Malang

Els dies 1 i 2 de febrer de 2016, ens ha visitat en Malang Sambou. Ve de Gàmbia i és un dels impulsors del Projecte Fandema. Com ja sabeu, el nostre poble col•labora en aquest projecte de diferents maneres, i des de l’Escola Sant Martí, ja fa dos anys que també hi col•laborem.
Des del curs passat, els nostres alumnes de P4 a 6è envien vídeos i cartes en anglès als alumnes de Fandema a Gàmbia, aprofitant que estem aprenent aquesta llengua igual que ho fan ells. A més a més, hem rebut visites del Malang en dues ocasions. Ell ens explica tradicions, contes tradicionals, aspectes culturals i d’identitat, valors essencials, etc. i també ens ensenya cançons en llengües de les que es parlen a Gàmbia. És una manera molt interessant de conèixer un altre país, una altra manera de viure, d’estudiar, d’entendre les coses… A tots ens encanten les seves visites i en traiem molt profit.
A més a més, ens ajuda a motivar encara més els nostres alumnes perquè vulguin saber més coses sobre els/les alumnes amb els quals s’intercanvien cartes i vídeos i que aprofitin l’anglès que saben per a poder aprendre coses noves.

FOTOS P4

Visita Malang P4

FOTOS P5

Visita Malang P5

FOTOS 1R

Visita Malang 1r

FOTOS 2N

Visita Malang 2n

FOTOS 4T

Visita Malang 4t

FOTOS 5è

Visita Malang 5è

FOTOS 6è

Visita Malang 6è

VÍDEOSAnuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: