Torrelles de Llobregat

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos la convocatòria d’eleccions al Consell Escolar. Us fem arribar el calendari del procés electoral, però també volem fer-vos saber què és el Consell Escolar.

El Consell Escolar és l’òrgan de gestió de l’escola. Està composat per representants de tots els estaments que formen la comunitat escolar: 6 pares o mares d’alumnes (1 d’ells/elles designat/da per l’AMPA), 6 mestres, 1 representant de l’Ajuntament, 1 representant del personal d’administració i serveis, la secretària, la cap d’estudis i el director que el presideix.

El Consell Escolar es reuneix preceptivament un cop el trimestre i és convocat pel seu President sempre que ho consideri oportú o bé ho sol·licita almenys un terç dels seus membres.

La condició de membre del Consell Escolar és per quatre anys, si bé d’aquí a dos anys hi haurà una renovació parcial dels seus membres.

Per què considerem important la participació dels pares i mares en el Consell Escolar? L’escola, com ja hem dit, la formen tots i totes els qui, d’una manera o altra, participem directament en l’educació dels nens i de les nenes. Una gestió de l’escola portada a terme només per un dels estaments seria, forçosament, subjectiva i unilateral. La participació de pares i mares garanteix el punt de vista complementari al de l’escola i fa realitat el fet que aquesta sigui oberta, que sigui de tots.

Des d’aquí, doncs, us encoratgem a que hi participeu. Parleu amb altres pares i mares que n’hagin format part, us informaran de tot el que vulgueu saber. Participeu com a candidats/tes o, si més no, votant els vostres representants. L’escola us necessita.

Qüestions pràctiques

Enguany es renoven tres membres del sector pares i mares, les persones que vulguin presentar-se com a candidats/es podeu passar a recollir els impresos per Consergeria de l’escola a l’hora de l’entrada o la sortida dels/de les alumnes. Totes les publicacions relacionades amb les eleccions estaran exposades al tauler d’anuncis de l’escola, a la pàgina web del centre https://escolasantmarti.wordpress.com/ i a la web del Departament d’Ensenyament http://www20.gencat.cat/portal/site/familiaescola, per facilitar l’accés a tothom.

Així doncs, us esperem a les votacions que es realitzaran al vestíbul de l’escola el dijous 27 de novembre de 2014.

CALENDARI ELECCIONS

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: