Torrelles de Llobregat

El passat dimecres 21 de maig de 2014, els nens i nenes de P4 a 6è de l’escola han rebut una visita molt agradable i interessant. Han vingut 35 alumnes de 3r de primària a 1r de l’ESO de l’American School of Barcelona per dur a terme diferents activitats en anglès amb tots nosaltres. Tots els alumnes de l’escola han pogut estar en grups molts petits, de 2 o 3 alumnes, amb un/a alumne/a dels convidats durant mitja hora. Tothom s’ho ha passat molt bé i volem repetir l’experiència el proper curs i, si podem, voldríem fer-ho més vegades durant el curs.

A l’alumnat d’infantil, els han llegit un conte tradicional en anglès i després els han ensenyat algunes cançons.

A l’alumnat de Cicle Inicial, també els han llegit un conte tradicional en anglès i després els han fet jugar als jocs de bingo que s’havien preparat amb el vocabulari de les primeres quatre unitats treballades durant aquest curs. Hi ha hagut alguns alumnes que també han pogut cantar alguna cançó o mantenir petites converses.

A l’alumnat de Cicle Mitjà han pogut fer-los preguntes molt senzilles i respondre’n ells també i després han jugat a uns jocs de bingo.

Amb l’alumnat de Cicle Superior han mantingut petites converses, tot fent-se preguntes senzilles, i després han jugat a jocs en anglès per treballar vocabulari i frases senzilles.

Tothom s’ho ha passat molt bé! Tots els nens i les nenes, tant els de l’Escola Sant Martí com els de l’American School of Barcelona, demanaven per seguir plegats més estona i per repetir l’experiència abans de final de curs. Ha sigut un plaer veure com han gaudit tots i aprofitat l’oportunitat que tenien de parlar en anglès amb altres nens i nenes d’edats semblants a les seves però amb uns coneixements de l’anglès molt superiors als seus. Esperem poder dur a terme aquesta activitat més vegades i que tot l’alumnat de l’escola se’n puguin beneficiar com aquest any!!

Així que puguem us anirem penjant fotos dels nostres infants duent a terme les seves activitats en petits grups.

Sandra Maas i Patricia Martínez

 

asb foto

A continuació teniu un recull de fotografies d’aquest dia.

https://plus.google.com/photos/110891392873505299876/albums/6017681105599449249?authkey=CPaRtZy8u-3IRg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: