Torrelles de Llobregat

El follet verd

Bona tarda nens i nenes de l’escola Sant Martí, sóc el follet verd i ja estic aquí!!!

Sé que al llarg dels últims dies heu llegit la meva història i que heu resolt amb encert  els enigmes que us vaig proposar. A l’hora també  m’heu ajudat molt amb les propostes  i reflexions que m’heu fet.

Del munt de deixalles que generem, veig que les recicleu molt bé des de ben petits. Sabeu on va cada cosa ( el plàstic, el paper….)

També veig que teniu moltes idees per reutilitzar els materials. Feu manualitats amb iogurts, amb rotlles de paper de wàter, ampolles, taps… i una infinitat de coses més!

Per altra banda també veig que sou conscients de la importància que té ser solidari amb els altres, i que aprofiteu la roba o la doneu quan ja se us ha quedat petita i el mateix feu amb les joguines.

L’estalvi dels recursos naturals és una cosa que us preocupa força i sabeu com reduir el consum de l’aigua. com per exemple recollir l’aigua de la pluja per regar.

A més a més el medi ambient i els seus animals veig que els coneixeu molt bé esteu d’acord amb mi que és molt important respectar-los. La selva és el pulmó del planeta i si es destrueix la cadena alimentària es podria arribar a trencar.

Així mateix sou conscients de la importància que té evitar el canvi climàtic i que els pols i les glaceres no segueixin retrocedint. Si disminuïm la contaminació, preservarem la capa d’ozó i evitarem l’efecte hivernacle.

El follet verd
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: